Tatil yapmak aynı zamandan yurt dışına çıkmak istiyorsanız düzenlediğimiz turlar tamda sizlere göre. Gezip gördüğünüz yerlerde hem tarihi yaşamak, içinizde hissetmek istiyor hem de eşsiz manzaralarıyla huzur bulmak istiyorsanız sizlere Bosna Hersek turlarımızı sizlere şiddetle tavsiye ediyoruz. Sizlere önerdiğimiz ile hala Osmanlının izlerini sürdürdüğünü gözlemleyeceksiniz. Hem tarihi hem de eşsiz manzaralarıyla sizlere kucak açan bir yer olan Bosna Hersek çok yakın bir tarihte bağımsızlığını ilan etmiş ve tüm benliğini dünyaya duyurmuştur. Bağımsızlığını ilan edene kadar pek çok acı çekmiş, saldırılara uğramış ve pek çok katliam görmüş ama buna rağmen dimdik duruşundan hiçbir şey kaybetmemmiş, bütün o güzelliklerinden zerre kadar ödün vermemiştir. 

Geçmişte Osmanlı topraklarında mutlu ve huzurlu yaşamış olan bu ülke tekrardan bağımsızlığını yakalayarak aynı huzuru bulmuştur. Günümüzde hala Osmanlıdan eserleri bulunuyor ve görkeminden hiçbir şey kaybetmemiş olarak karşımızda duruyor. Bosna Hersek'in o kadar güzel manzaralı mekânları var ki oranın havasından, suyundan, manzarasından etkilenmemek mümkün değildir. Sizler için bu güzellikleri görmeniz için turlarımızı takip etmeniz yeterli olacaktır. Medreseleri, tekkeleri, camileri ve köprüleri gezip görülesi mimari alanları içerisinde birde şelaleleri, nehirleri ile göz kamaştırıyor. Bosna Hersek demişken oraya uğramadan önce balkanları ziyaret etmek ister misiniz? Sizlere sunmuş olduğumuz ile bunu gerçekleştirebilirsiniz. Peki, düzenlemiş olduğumuz bu turları sizlere ne gibi güzellikleri tanıtacak. Eşsiz tarihi ile sizlere balkan topraklarını tarihi ve nice medeniyet tarihini bünyesinde bulundurduğu balkan topraklarını en güzel bir biçimde tanıtacağından emin olabilirsiniz. Köklü bir medeniyete ev sahipliği yapmış olan yerleri ve bir benzerini daha bulamayacağınız inanılmaz, tarifi zor olan manzaraları ile tanışacaksınız.

Selanik'ten Bulgaristan'a oradan Romanya'ya, Arnavutluk ve Sırbistan gibi daha sayamadığımız pek çok yerleri keşif edebilme imkânı sizlere Hitittour.com sunuyor.bu eşsiz manzaraları ve tarihi tek nefeste içinize çekmek istiyorsanız sizleri internet sitemize bekliyoruz. Yurt dışına çıkmak istiyorsanız fakat vize sorunundan dolayı çıkamıyorsanız sizlere sunduğumuz ile hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Gezip görmek istemeniz sadece hayalde kalmasın. Gelin hem eğlenip hem de gezmenin tadını Hitittour.com ile çıkarabilirsiniz.