İşte Benim Stilim 'de bu hafta kim elendi diye beklerken Sima Şerafettinova yarışmadan kovuldu. İşte Benim Stilim eleme gecesine jüri Sima Şerafettinova olmadan çıktı. Peki 29 Mayıs İşte Benim Stilim eleme gecesinde bu hafta kim elendi işte yanıtı.

İşte Benim Stilim eleme gecesinin gündüzüne Sima Şerafettinova olayı damga vurdu. Öykü Serter eleme öncesinde Sima Şerafettinova'nın yarışmadan diskalifiye edildiğini duyurdu. İşte Benim Stilim eleme gecesi haliyle Sima Şerafettinova olmadan başladı. İşte Benim Stilim'de bu hafta koruma altına alınan sadece bir kişi oldu. O kişi de yarışmanın favori ismi olan Gülşah Yılmaz oldu.

Peki Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim'den neden kovuldu? Bunun sebebini Öykü Serter "Yarışma kurallarına uymaması' diye açıkladı.

İşte Benim Stilim yarışmasında artık 9 yarışmacı kalmış bulunuyor. Gülşah Yılmaz , Şilan Makal , Ezgi Ünal, Didem Ezgi Akın, Mihriban Akgül, Sinem Umaş, Çağla Çetinöz ve Zeynep Karaca finale doğru yol alan isimler. Bu akşam İşte Benim Stilim yarışmasına bu ekipten biri daha veda edecek.
Editör: Haber Merkezi