Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi TBMM’de ziyaret etti.

Son Dakika | İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter düştü Son Dakika | İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter düştü

Görüşme 45 dakika sürdü

Geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. İki liderin görüşmesi 45 dakika sürdü.

"Bahçeli ile görüşmemiz olumlu"

Görüşmenin ardından Özgür Özel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahçeli'den gelen tebrikleri kabul ettiğini belirten Özel, "Bahçeli ile görüşme olumlu ve verimli geçti. Siyasi parti liderleri ile görüşmelerimizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Emekliler ve asgari ücretliler için özel istek

Emeklilerin yaşadıkları zorluklara değinen Özel, "10 bin liralık emekli maaşıyla geçinilememesi ve asgari ücrete temmuzda zam yapılması konularını masaya yatırdık. Üzerimize düşeni hazırladık ve konuştuk. Atanamayan öğretmenlerden, emekli astsubayların sorunlarına kadar görüşlerimizi ifade ettik. Duyduğumuz bütün rahatsızlıkları dile getirdik ve onun fikirlerini aldık. Kendilerinden yapılacak tüm açıklamaları saygıyla karşılayacağız." dedi. CHP grup meclisinde konuşan Özel ayrıca, "Hatay'a bir heyet gönderdik. Deprem için dirençli kentler kurulması hususunu  gündeme getirmek istiyoruz." şeklinde görüş bildirdi.

Editör: Kafkas Kaya