14 yıldır görmediği kızı için Babalar Günü'nde eylem yaptı

Abone Ol


ERDOĞAN VE TRUMP'TAN DESTEK İSTEDİ

Kızının 11 aylıkken çekilen fotoğraflarına bakan ve göz yaşlarını tutamayan Mustafa Yılmaz "Öncelikle tüm babaların ve çocuklarının Babalar Gününü kutluyorum. 14 yıldır, her Babalar Günü'nü, böyle özlemle, hasretle ve sesimi duyuracak biçimde düzenlediğim eylemlerle kutlamak istiyorum. Kızım Aylin'i 14 yıldır göremedim göremedim. ABD'de olduğunu öğrendim. Tüm hukuk yollarını denedim, ancak sonuç alamadım. Kızım annesi tarafından ABD'ye kaçırıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump'a sesleniyorum. Onlarda baba, çocukları var. Düşündüklerimi, hasretimi mutlaka bilirler. Verecekleri küçük bir talimat ile kızımı bulabilirler ve 10 saniye de olsa görmemi sağlayabilirler. Bu hasretimin bir gün biteceğine inanıyorum" dedi.

Daha önce de kızı için çeşitli tarihlerde Kardak Adası, Bodrum Kalesi önü, Kaymakamlık binası, İçmeler Tersanesi, İstanbul'un Kadıköy İlçesi ve Muğla Sınırsızlık Meydanı'nda pankartlı eylemler yapan Yılmaz, kızı bulunana kadar eylemlerini sürdüreceğini de söyledi.

Egemen Yılmaz da "Aylin ablamı hayatım boyunca hiç görmedim. Bir sonraki babalar gününde Aylin ablam ile Babalar Günü'nü kutlamak isterim, belki bu dileğim gerçekleşir" dedi.