SPOR EKSPRES

Altınordu Beşiktaş'la Fenerbahçe'yi yakaladı

Abone Ol


Ligde 47 puanla 8'inci sırada yer alan Altınordu, play off barajı ile arasındaki 3 puanlık farkı korudu. 1 puan ve 1 basamak üzerindeki Samsunspor'un ensesine yapışan Altınordu'nun bitime 3 hafta kala 6'ncı sıradaki Albilo Alanyaspor ve 5'inci sıradaki Şanlıurfaspor'la arasında 3 puan, 4'üncü sıradaki Antalyaspor'la 5 puan, 3'üncü sıradaki Adana Demirspor'la 9 puan fark bulunuyor.

Kırmızı lacivertliler son 3 haftada deplasmanda Manisaspor, Samsunspor ve depasmanda Adana Demirspor'la karşılaşacak. İkili averajda Albimo Alanyaspor'dan geride olan Altınordu, Samsun'la deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Albimo Alanyasor sırasıyla depasmanda Şanlıurfa, Orduspor ve deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor ise Bucaspor, deplasmada Altınordu ve Denizlispor'la karşılaşacak.

MAÇ BAŞINA 3 GOL

Altınordu, 7 haftalık galibiyet serisinde rakip fileleri tam 21 kez havlandırdı. Maç başı gol ortalaması 3 olan kırmızı lacivertliler, bu periyotta Karşıyaka'yı 5-0, Elazığspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-0, Adanaspor'u 3-1, Antalyaspor ve Orduspor'u 3-2, Şanlıurfaspor'u ise 1-0 yendi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında attığı penaltıyla gol sayısını 12'ye çıkaran Göksu, 2010-11 sezonunda 2. Lig'de Elazığspor formasıyla ulaştığı 12 gollük kariyer rekorunu egale etti. Altınordu'da Timur ve Erdoğan da ceza sahası dışından attıkları gollerle alkış topladı.