İZMİR EKSPRES

Bornova’da yerinde tespit, hızlı çözüm

Abone Ol


Muhtarlardan bilgi alıp yeni projelerin talep edildiği bölgeleri ve sorunları yerinde görüp inceleyen Başkan Atila’nın ziyaretine, başkan yardımcıları ve ilgili müdürler de katıldı. Başkan Atila mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinlerken Bornova Belediyesi Proje Tanıtım Ekibi de anket yapıp vatandaşların beklentilerini kayda geçirdi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İsmet Katipoğlu ve Barbaros Mahallesi Muhtarı Ayşe Cankurtaran, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın mahallelerini ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, vatandaşların da kendileriyle birebir temas kurulmasından oldukça memnun olduğunu söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ‘İnsanımız hangi hizmeti istiyorsa onu vermek için mücadele ediyoruz. Bu nedenle de Bornovalılarla her fırsatta biraraya gelmeyi, beklentilerini dinlemeyi çok önemsiyoruz. Mahalle ziyaretlerimizi bu anlayışla sürdüreceğiz” dedi. Başkan Olgun Atila, her iki muhtara da üzerinde Mustafa Kemal Atatürk yazılı kahve fincanı hediye etti.