SPOR EKSPRES

Bucaspor'da başkan umutlu

Abone Ol


İzmir'de yayın yapan SKY TV'de Yunus Karakaya ve Jale Gönüslü'nün sunduğu Kahve Molası programına oğulları Murat ve Oğulcan ile katılan Bucaspor Başkanı Şeref Üstündağ, sporun dışında özel hayatı ile ilgili de önemli sırlar verdi. Üstündağ Bucaspor hakkında, Süper Lig'e yakışır bir takım olmak için çok çalışıp başardıklarını vurguladı. Önlerinde kritik maçlar olduğunu belirten Üstündağ kritik maçlara çok sıkı hazırlandıklarını dile getirdi.

"Tesis olarak ülkenin en iyi takımı biziz" diyen Üstündağ Bucaspor kadrolarından 15 futbolcuyu milli takımlara verdiklerini vurgulayarak, gençlerin spora yönelmeleri konusunda sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdiklerini duyurdu. Üstündağ, "Gençler kötü alışkanlıklar yerine herhangi bir spor dalında ilerlemeli. Yetkili ve görevli birimler de bu konuya önem vererek, projeler üretmeli. Sadece sosyal sorumluluk projeleri olarak değil, birey olarak da herkes üzerine düşeni yapmalı, çünkü gençler geleceğimizdir" diye konuştu.

Programda çocuklarıyla mutlu bir aile tablosu çizen Üstündağ, sproun dışında nasıl bir baba ve aile bireyi olduğunu da çocuklarına sordu. Bucaspor Başkanlığı ile babasının görevlerinin arttığını ve ailesine daha az zaman ayırabildiğini belirten Murat Üstündağ, "Babamın yükü gerçekten ağır, kendisini bazen göremiyoruz" derken küçük oğlu Oğulcan Üstündağ ise "Babam Bucaspor'u kurtaracak" dedi. Başkan Üstündağ ise "Eşime ve çocuklarıma son bir buçuk yıldan beri zaman ayıramıyorum" diye konuştu.