Pelin Atmaca -  Her yer tertemiz olacak slogani ile yola cikip ilk ayagi Foça’daki üç günlük organizasyona katılan Shall We? grubu üyeleri, kampın son gününde Foça Belediyesi’nin de desteğiyle sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Aktivite arkadaşları, Foça Karartma Koyu çevresindeki kâğıt, cam, plastik ve benzeri atıkları toplayıp, doğa temizliği yaptı.

Grup kurucusu Murat Semih Göğüş ile yöneticiler Halil Acun ve Burak Yılmaz önderliğinde gerçekleştirilen projenin ilk bölgesi İzmir'in Foça ilçesi oldu. Projenin hedefi hem grup üyerinin eğlenerek vakit geçirmesi hem de doğaya ve çevreye gösterilen özenin herkese örnek olmasıydı. 200 üyesi ile Foça'ya gelen Shall We? üyesi genç üç günlük kamp etkinliklerinin son gününde Foça Belediyesi ile düzenledikleri ortak çalışma ile koyu temizledi. Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'ün de gençlerle birlikte 3 saat boyunca çöp toplaması neşeli anlara sahne oldu.
Facebook sosyal ağında 300.000’e yakın üyesi bulunan Shall We? Ailesi, Etkinlik sonunda Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e verdiği destekleri dolayısıyla teşekkür plaketi sundu.

Başkan Fatih Gürbüz, Shall We? grubu üyelerine çevreye duyarlı davranışları için teşekkür ederken son zamanlarda çıkan yangınlardan dolayı üzüntüsünü dile getirerek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile birlikte yeni bir projeye başladıklarını ve yanan tüm alanların en kısa zamanda yeniden ağaçlandırılacağının müjdesini verdi.
Grup kurucusu Murat Semih Göğüş ile yöneticiler Halil Acun ve Burak Yılmaz ise Shall We? grubunun herkese açık olduğunu ve sosyal sorumluluk projelerinin devam edecegini belirtirken herkesi gruba katılmaya davet etti.

Editör: Haber Merkezi