12 yıl önce Müslüman olup Hasan Yangil'le evlenen 50 yaşındaki (Maria) Meryem Yangil, ayrıldığı Gaziantepli eşi M.K.'den olan 2 kızının 14 yıldır kendisine gösterilmediğini öne sürerek, gözyaşlarına boğuldu.

Avusturya'da tanışıp evlendiği Gaziantepli M.K.'den olan 25 yaşındaki kızı Naile ve 16 yaşındaki Zeynep'in kendisine gösterilmediğini belirten Meryem Yangil, "Yıllardır evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum. Ayrıldığım eşim 2 evladımı göstermiyor. Çocuklarımın şu anda nerede olduklarını da bilmiyorum. Çocuklarımın yıllar önce çekilen fotoğraflarını öperek hasret gidermeye çalışıyorum. Ben Kütahya'da evlendiğim eşimle mutluyum. Ancak, ayrıldığım eşimin 2 kızımı bana göstermemesi içimde kanayan bir yara. Devletten ve Vali Kenan Çiftçi'den isteğim, kızlarımı benimle buluşturması" diye konuştu.

Ayrıldığı eşi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ifade eden Yangil, M. K.'nin izine Türkiye'de ve yurtdışında rastlayamadığını bildirdi.
Hasan Yangil ise, eşinin çocuklarına kavuşması için bazı teşebbüslerde bulunduğunu ancak bunda başarılı olamadığını belirtti.
Editör: Haber Merkezi