ADÜ Kongre Merkezinde düzenlenen devir teslim törenine Şükrü Boylu ve Mustafa Birincioğlu’nun yanı sıra öğretim üyeleri ve davetliler katıldı. Mustafa Birincioğlu’nun anesi Ümran Birincioğlu’nun ve eşi Fatma Birincioğlu’nun hazır bulunduğu törende konuşan önceki dönem ADÜ Rektörü Şükrü Boylu, görev yaptığı süre zarfında kendisine yardımcı olan bütün personele teşekkür ederken, bundan sonrada personelin çalışmalarına aynı şekilde devam etmesini istedi. Konuşmasında yönetim koltuklarının baki olmadığını dikkat çeken Boylu, aslolanın hizmet olduğuna işaret etti.

Yeni Rektör Mustafa Birincioğlu başta olmak üzere salonda bulunan onlarca öğretim üyesi konuşmasını tamamlama noktasına gelen Şükrü Boylu’yu uzun süre ayakta alkışladılar.

Yeni yönetime başarılar dileyen Şükrü Boylu konuşmasını tamamlamasının ardından yeni rektör Mustafa Birincioğlu’na cübbesini kendi elleriyle giydirip tebrik etti. Şükrü Boylu Birincioğlu’na üniversitenin bayrağını da teslim ederken, Birincioğlu’da Boylu’ya rektör olarak Adnan Menderes Üniversitesine sağladığı katkılar nedeniyle şükran plaketi ve çiçek verdi.

Rektörlük cübbesiyle ilk konuşmasını yapan Mustafa Birincioğlu, öncelikle Şükrü Boylu’ya teşekkür ederken, ulaşılabilir, dürüst ve çalışkan bir rektör olacağını taahhüt etti.

Törende konuşmaların ardından yan yana duran Boylu ve Birincioğlu ikilisi tebrikleri kabul ettiler.


Editör: Haber Merkezi