Edinilen bilgiye göre, Dinar'ın Tekke Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada taraflar birbirlerine av tüfekleriyle ateş etti. Kavgada Gülcan G. (26) ve İzzet B. (19) hayatını kaybederken, yaralanan Songül B., Celal D., İsmet G., Kemal K. ve Ramazan Z. ise Dinar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli de olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu. Afyonkarahisar'dan çevik kuvvet ekiplerinin sevk edildiğini belirten Türkmenli, "Kız kaçırma hadisesi var, ama kız reşit. Kızın babası silahıyla geliyor, münakaşa oluyor. Olay yerinde bir kişi vefat ediyor. Karşı taraftan birisi hastaneye sevk edilirken vefat ediyor. Ayrıca 5 yaralı var. Yaralıların durumları ağır değil. Olay daha da alevlenmesin diye il merkezinden takviye ekiplerimiz geldi. Duruma hakimiz.

Elimizde üç tüfek var, boş kovanlar, tüfeklerin kartuşları var. Bir de ölüme sebebiyet veren tüfeğin üç kovanı var. Henüz silahı bulamadık" dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.