Olay Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde Oktay Şahin, boşanma arifesinde olduğu eşi Ayşe Şahin'in işlettiği bakkala gitti. Kızı Nurdan Şahin de bakkalda olduğu sırada Oktay Şahin, eşi ile tartışmaya başladı.

Oktay Şahin daha sonra yanında götürdüğü pompalı tüfekle eşine ve kızına ateş etti. Şahin daha sonra da silahı karnına dayayarak kendini vurdu.

Silah sesini duyanlar olay yerine koştu. Üç kişiyi kanlar içinde görenler durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Bakkala giden sağlık ekipleri yaptıkları incelemede 13 yaşındaki Nurdan Şahin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan Oktay Şahin ile Ayşe Şahin ise hastaneye kaldırıldı. Ancak Ayşe Şahin de kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TEHDİT EDİLİNCE 2 GÜN ÖNCE SAVCILIĞA GİTMİŞ

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, boşanma arifesinde olduğu eşi Ayşe Şahin (31) ile kızı Nurdan Şahin'i (13) av tüfeğiyle öldürüp, intihara kalkışan tekstil işçisi Oktay Şahin'in (42) hastanedeki tedavisi sürüyor.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Nurdan Şahin'in cenazesi, otopsi için Sarayköy Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, cinayetin işlendiği bakkalda delilleri topladı. Olay yerine gelen Oktay Şahin'in annesi, gözyaşları içinde, "Oğlumun başını yaktın gelin" diye feryat etti. Kadın, polis tarafından güçlükle uzaklaştırıldı. Eşinden 1 yıldır ayrı yaşayan Ayşe Şahin'in boşanma davası açtığı, daha önce koruma kararı aldırdığı, kararın 8 Şubat'ta dolduğu öğrenildi. Ayşe Şahin'in, ayrıca kendisini tehdit eden eşi Oktay Şahin hakkında, 2 gün önce de savcılığa suç duyurusunda bulunduğu, tekrar koruma kararı istediği, kararın da henüz çıkmadığı belirtildi.