Hava sıcaklığının 32, deniz suyu sıcaklığının ise 21 dereceye ulaştığı Fethiye'de plajlar şenlendi. Ölüdeniz Belcekız Plajı yeni sezonun en hareketli gününü yaşarken denize akın eden yerli ve yabancı tatilciler sıcak hava ve güneşin tadını çıkardı. Kimileri denize girip serinlerken, kimileri de güneş kremini sürüp plajda sere serpe güneşlendi. Denize girip güneşlenenlerin yanında bazı tatilcilerin ise fotoğraf çektirme yarışına girdiği gözlendi. Akrobatik hareketler yaparak kameralara poz veren tatilciler, ilgi odağı oldu.

Plajda bunlar olurken gökyüzünde de paraşütlerin oluşturduğu renk cümbüşü vardı. Babadağ zirvesinden yamaç paraşütü ile atlayış gerçekleştiren paraşütçüler gün boyu Belceğiz Plajı'na iniş yaptı. Tatilciler gökyüzünü renklendiren paraşütleri fotoğraflamayı da ihmal etmedi.

Deniz sezonunu yeni açtığını söyleyen Melisa Akay, "Sıcak ve güneş içimizi ısıtıyor. Burada her şey çok güzel. Bu yıl ilk kez bugün denize girdim. Tüm tatilcileri Fethiye'ye, özelliklede Ölüdeniz'e bekleriz" dedi.

İngiltere'den Fethiye'ye tatile gelen Amanda Bartlett de Türkiye'de her şeyin çok güzel olduğunu belirterek, çok keyifli vakit geçirdiğini söyledi.

Ölüdeniz Beldesi'nde oturan Dilara Karamaça ise deniz suyunun henüz biraz soğuk olmasına karşın yüzmenin çok keyifli olduğunu anlattı. İşe gitmeyince denize koştuğunu belirten Karamaça, "Üzerimizde paraşütler uçuyor. İnsanlar denize giriyor. Bugün her şey çok güzel" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi