Çığlık Koyu'nda bir kişinin kaybolduğu ihbarını alan Fethiye Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede çalışma başlattı. Çığlık Koyu çevresinde araştırma yapan ekipler, Katrancı mevkisinde bir grup yabancı uyruklu kaçağa rastladı.

Yakaladıkları kişilerin ifadesi doğrultusunda bölgede başka kaçakların bulunduğu bilgisine ulaşan ekipler, ormanlık alanda arama çalışması başlattı. Ekipler, yaptıkları çalışma neticesinde 22'si Afganistan, 8'i Suriye, 3'ü de İran uyruklu 33 kaçak ele geçirdi.

Aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu kaçakların tekneyle gitmek istedikleri Yunanistan yerine Fethiye'deki Çığlık Koyu'na bırakıldıkları ileri sürüldü.

Önceden ameliyat olduğu için rahatsızlandığı öğrenilen kaçaklardan birisi ise olay yerine gelen ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesine ait midibüs ve jandarma araçlarına bindirilen kaçaklar, ifade için Jandarma Karakol Komutanlığına götürüldü.

Kayıp ihbarı yapan kişinin kaçaklardan birisi olduğu ihtimali üzerinde duran jandarma, konuyla ilgili çalışmasını sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi