Bu sabah erken saatlerde, Denizli- Ankara Karayolu’nun Honaz İlçesi’ne bağlı Dereçiftlik Köyü yakınlarındaki bölümünde bulunan Eğnir Deresi’nin üzerinden geçen Karayolları ekipleri trafik levhasının eğik olduğunu fark etti. Levhayı düzeltmek için araçlarını durdurup inen ekipler, köprü altında ters dönmüş bir otomobil olduğunu gördü. Dere içindeki otomobilde bulunan sürücü Yüksel Aktütün’ün ağır yaralı olduğu, beraberindeki Erol Aksu’nun ise hayatını kaybettiği saptandı.

Çağrılan AKS ekiplerince sıkıştığı otomobilden çıkarılan ve yaklaşık 24 saat yardım beklediği sanılan sürücü Aktütün, ambulansla önce Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarma ve savcının incelemesi sonrası Aksu’nun cenazesi de aynı hastanenin morguna konuldu.

Küpe, bileklik ve kolye gibi takı, hediyelik eşya pazarlaması yaptığı belirtilen Aktütün ve Aksu’nun salı sabahı İstanbul’dan yola çıktıkları, yakınlarının kendilerinden 1 günden bu yana haber alamadığı anlaşıldı. Otomobilin dün sabaha karşı sürücünün direksiyon başında uyuması sonucu kontrolden çıkıp trafik levhasına çarparak köprüden uçmuş olabileceği ifade edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürülüyor.(Hürriyet)
Editör: Haber Merkezi