Kaçırılıp tecavüz edildikten sonra ödürülen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın ailesinden acı haber gelmişti. Annesi ve kız kardeşi ölen Irmak'ın babası yaralı halde o anları anlattı


Geçtiğimiz aylarda kaçırılan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın bulunması için polis harekete geçmişti. Aile de kendilerine yardımcı olmaları adına bir televizyon programına katılmış, programda da küçük kızı mahallede bulunan bir hurdacının kaçırarak tecavüz ettiği ve sonra da öldürdüğü ortaya çıkmıştı.

Ailenin yaşadığı acılar ise bununla kalmadı. Alınan bilgiye göre baba Bilal Kupal, eşini ve diğer kızını öldürdükten sonra intihara kalkıştı. Yaralı halde hastaneye kaldırılan Kupal, ilk ifadesini hastanede verdi.

Kupal ifadesinde eşi ile sürekli telefonda konuştuğu için tartıştıklarını anlattı. Uyuduğu sırada eşinin kendisini bıçaklamaya çalıştığını belirten baba Kupal, o sırada uyandığını ve boğuşma yaşadıklarını analttı. Kavga esnasında kızlarının odaya geldiğini anlatan Kupal, araya girmeye çalışırken kızının bıçaklandığını anlattı. Kupal, eşinin de boğuşma sırasında öldüğünü söyledi.

Kupal'ın o günü eşi ve kızının cesetleriyle birlikte evde geçirdiği öğrenildi. Olay ise Kupal'ın dün akşam saatlerinde dayısının oğlunu arayıp haber vermesiyle ortaya çıktı. 10 yaşındaki kızları Ayşe Kupal'ın vücudunda da 10 bıçak darbesi bulunduğu belirlendi.

Olayı anlatan komşu Ayhan Kayacık, gece saat 04.00 gibi evden gelen bağrışmaları duyduğunu anlattı. Küçük kızın 'Babacığım yapma' diyerek bağırdığını anlatan Kayacık, evden de eşyalar devriliyormuş gibi seslerin geldiğini söyledi. Kayacık, sonra da seslerin bir anda kesildiğini söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürlüğü, Alaşehir'de komşusu tarafından tecavüz edilip boğularak öldürüldükten sonra üzüm bağına gömülen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın ailesine, psikolojik destek verildiğini açıkladı.

Bilal Kupal'ın kendisini bileklerinden, karnından ve bacaklarından yaraladığı ve de yaralarının yüzeysel olduğu öğrenildi.

Eşi hamileymiş


Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde, Bilal Kupal tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıkan eşi Suriye Kupal ve kızı Ayşe Kupal'ın otopsi işlemi sürüyor. Otopside Suriye Kupal'ın hamile olduğu belirlendi, ancak kaç aylık olduğu henüz tespit edilemedi.

Otopsi işlemi sürerken, Suriye Kupal'ın babası Bekir Ilgaz, cenazeleri almak için İzmir Adli Tıp Kurumu'na geldi. Üzüntülü olan Ilgaz, olayın detayıyla ilgili bir şey bilmediğini belirterek, "En son cumartesi günü gördüm. Evime geldiler, evimde oturdular. Kolum ağrıyor, hastaneye götürdüler. Dün saat 21.00'de Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan beni aradı. 'Sen yarın Alaşehir'e gelecek misin' dedi. Ama olayı anlatmadı. Başkalarından öğrendim" dedi.

Cinayetin nedeni hakkında bilgisi olmadığını belirten Bekir Ilgaz, Alaşehir'de köyde yaşadığı için konu hakkında bilgisinin bulunmadığını söyledi.


Psikologlarla konuşmayı reddetmiş


Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürlüğü görevlilerinin, olaydan bu yana aileye 6 kez ev ziyareti gerçekleştirdiği, son ziyaretin geçen 13 Ocak'ta yapıldığı, baba Bilal Kupal'ın psikologlarla konuşmayı reddettiği öğrenildi.

Psikologların anne ve kızıyla konuşabildiği, psikolojik destek verdiği belirtildi.
Editör: Haber Merkezi