Ayşe Elmacı, Türkiye'nin en uzun soluklu reklam filmlerinden birinin yıldızı. Üç yıl aradan sonra markanın yeni reklamlarında rol alan Elmacı, Lay's'in yeni zeytinyağlı ürününü tanıtıyor.

Yedi yıl önce ilk kez televizyona çıkan Elmacı, "Herkes beni tanıyor artık. Eve geliyorlar, resim çektiriyorlar. Sayemde yabancılar köyümüzü ziyaret eder oldu" diyor

Artık çok ünlü biri olan Elmacı, "Ama hayatımda bir şey değişmedi. Adam hala evde yemek bekler, çay bekler. Bulaşık, çamaşır desen hep üstümde. Ünlü olduğumu torunlarım söylüyor. "O benim anneannem" diye arkadaşlarına hava atıyorlar, televizyonda göründükçe. Bir de artık yaşlanıyoruz. Eskiden yanaklarım elma gibi pembeydi. O yüzden bana hiç allık sürmezlerdi. Ama şimdi solmuşum, yönetmen çocuk allık sürdürdü bu sefer çekim yaparken" şeklinde konuşuyor.

Eşinin önceleri televizyona çıkmasını istemediğini ama şimdi her çekimde yanında olduğunu kaydeden Elmacı, "Hatta ona "Sen de reklamlarda oynamak ister misin?" diyorlar, ama ben izin vermiyorum. Bir eve bir ünlü yeter!" diyor

Dizi ya da sinema filmi teklifi aldığını belirten Elmacı, "Çok söylüyorlar bana "Dizilerde, filmlerde rol al" diye. Ama ben anlamam o işlerden. Ata   Demirer gelse, "Film çekelim birlikte Ayşe Teyze" dese yine kararımı değiştirmem" diyor.

"Cipsi köy halkına ben  sevdirdim" diyen Elmacı şöyle devam ediyor: Benden sonra bizim buralarda herkes patates cipsi yer oldu. 59 yaşımdayım, tansiyonum yok, şekerim yok. Arada yiyiyorum ben de tabii ki. Siz de yiyin gari.
Reklamlara çıkmadan önce bilmezdim cipsi mipsi. Ama artık misafirliğe bile giderken çikolata yerine cips götürüyorum.

Bu reklam serisinin ne kadar devam edeceğini bilmeyen Elmacı, "Beni ne kadar çok isterlerse, ben de o kadar çok isterim onlarla çalışmayı" diyor.
Editör: Haber Merkezi