Dünya

Böyle olur Hindistan düğünleri

Abone Ol

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün töreni katılımcıları, düğün için hazırlanan yemeklerden alıyor. Çoğu zaman herhangi bir yer, düğün yapmak için yeterlidir. Genellikle 500 ile 1000 kişinin katıldığı törenler, ziyafet, eğlence, rengarenk elbiseler, takılar ve tabi ki müzik ve danstan oluşan birçok geleneksel ritüel içerir. Kültüre, dine ve bölgeye göre değişken adetleri olan çok çeşitli düğünler görmek mümkündür.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün töreninde, damat geline takı takıyor. Çoğu zaman herhangi bir yer, düğün yapmak için yeterlidir. Genellikle 500 ile 1000 kişinin katıldığı törenler, ziyafet, eğlence, rengarenk elbiseler, takılar ve tabi ki müzik ve danstan oluşan birçok geleneksel ritüel içerir. Kültüre, dine ve bölgeye göre değişken adetleri olan çok çeşitli düğünler görmek mümkündür.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün törenine damat, fenerler arasında, at üzerinde getiriliyor. Çoğu zaman herhangi bir yer, düğün yapmak için yeterlidir. Genellikle 500 ile 1000 kişinin katıldığı törenler, ziyafet, eğlence, rengarenk elbiseler, takılar ve tabi ki müzik ve danstan oluşan birçok geleneksel ritüel içerir. Kültüre, dine ve bölgeye göre değişken adetleri olan çok çeşitli düğünler görmek mümkündür.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün öncesinde hazırlıklarını tamamlayan damat düğün için bekliyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün töreninde, damatın eline pirinç taneleri verilerek, evlendikten sonra yuvasında bereket olması temenni ediliyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün töreninde, damatın eline pirinç taneleri verilerek, evlendikten sonra yuvasında bereket olması temenni ediliyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün töreninde damat, kendisi için hazırlanan yerde oturuyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün öncesinde hazırlıklarını tamamlayan damat düğün için bekliyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün töreninde, damata tütsü yaktırılarak bereket temenni ediliyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün öncesinde gelin (orta) düğüne hazırlanıyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün öncesinde gelin adayı son hazırlıklarını yapıyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün töreninde gelinin eline pirinç taneleri verilerek bereket temenni ediliyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün öncesinde, gelinin yakınları, evlendikten sonra yuvasında bereket olması dileğiyle dini ritüellerini uyguluyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün öncesinde gelin sütle yıkanarak bereket temenni ediliyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün töreninde, törene katılanların üzerine para atılıyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün töreninde, törene katılanların üzerine para atılıyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün törenine damat at üzerinde getiriliyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün törenine damat, fenerler arasında, at üzerinde getiriliyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün töreninde müzisyenlerden biri sıranın kendilerin gelmesini bekliyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün öncesinde, hazırlıkları yapılan gelinin üzerine egzotik bir bez geriliyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün öncesinde gelinin yakınları son hazırlıklarını yapıyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün töreninde, hazırlıkları tamamlanan gelin düğün yerine çıkmayı bekliyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün öncesinde, gelinin yakınları yıkanıp temiz elbiseler giyerek son hazırlıklarını yapıyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün öncesinde, gelin evindeki son hazırlıklar tamamlanıyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün öncesinde düğün yemekleri hazırlanıyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin kırsal kesimindeki düğün töreninde egzotik kıyafetleri olan müzisyenler marifetlerini sergiliyor.