İzmir'de "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri başladı
Abone Ol
İzmir'de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri başladı
İzmir Kültür ve Sanat Fabrikası'nda düzenlenen etkinlikte Dokuz Eylül Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri,
katılımcılara Adıyaman yöresine ait "gül şerbeti" ve İzmir'in geleneksel lezzetlerinden "sübye", İzmir Ekonomi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri,
soğuk çorba ve ekmek, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri vişne şerbeti ve mastabe, İzmir Olgunlaşma Enstitüsü kursiyerleri, Osmanlı şerbetleri,
1924 Gönen firması da Türk kahvesi sunumu yaptı.
Etkinlikler, hafta boyunca sürecek.(AA)
Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Google News’te Haber Ekspres sitemize
abone olun.