Yaşam

Kim Kardashian nasıl para kazanıyor?

Abone Ol

İster beğenin ister beğenmeyin Kim Kardashian gösteri dünyasının en akıllı ve en çok kazanan ünlülerinden biri Seveni kadar sevmeyenleri de bulunan Kim Kardashian, gösteri dünyasının en akıllı ve en kazanan ünlüleri arasında yer alıyor.

Renkli dünyanın ikonları arasında yer alan 34 yaşındaki Kardashia, saçlarından ayakkabılarına kadar ona benzemek isteyen kadınlar sayesinde milyonlarca dolar kazanıyor.

North adında bir kızı olan ve şu sıralar Kanye West ile ikinci bebeğini bekleyen Kardashian'ın yaşamı Kim adlı bir biyografi kitabına da konu oldu. Kitap Kardashian'ın, Paris Hilton'ın stilistliğinden başlayıp bugüne uzanan hayat öyküsünü anlatıyor.

Kitabı kaleme alan Sean Smith'e göre de Kim Kardashian'ın bedenini her parçasının bir değeri var. Seveni kadar hatta belki de daha çok nefret edeni ve eleştireni olan Kim Kardashian'ın tepeden tırnağa fiziksel özellikleri sayesinde nasıl para kazandığına gözler önüne seriliyor.

Kardashian'ın kendi adını taşıyan bir iç çamaşırı, plaj giyimi markası var. Mayo, bikini, sutyen gibi parçaları içeren Kardashian Kollection adlı markanın modelliğini de kendisi yapıyor.

Kardashian adını taşıyan makyaj serisinde maskaradan, güneş gözlüğüne birçok tasarım yer alıyor. Kardashian Kollections'ın ruj ve dudak parlatıcı serisi de var.

Kardashian, bedeni özellikle de kalçaları şekillendiren spor ayakkabılarının satışa sunulduğu bir online satış sitesinin de ortak kurucularından biri. Buradan 2013 yılında elde ettiği gelir 13 milyon sterlin civarında.

Kardashian marka saç bakım ürünleri de hatırı sayılır bir çeşitlilikte. Ayrıca bu koleksiyona lazerli tüy arındırıcı sistem de dahil. Aynı markanın rengarenk tırnak boyası serisi de Kardashian için hatırı sayılır bir gelir kaynağı. Özel cilt bakım ürünleri ve beden şekillerdirici kıyafetler, kısa zamanda fazla kilolardan kurtardığı ileri sürülen zayıflama ilaçları da bunlara dahil.

Kim Kardashian tüm bu işleri ailesiyle birlikte yürütüyor. En büyük akıl hocası da annesi Kris Jenner. Her ne kadar kardeşleri de sık sık göz önüne çıksa da ailesinin en çok dikkat çeken üyesi de Kim Kardashian'ın ta kendisi.

Bu yüzden Kim Kardashian, her saniye görüntüsüne dikkat edip onu korumak zorunda. Her ne kadar kendisi bu konuda açıkça bir söz söylememiş olsa da Kardashian'ın ünlü kalçasını da geçen yıl 21 milyon dolara sigorta ettirdiği konuşuluyor.