Fethiye'de erkek arkadaşı V.G. ile aralarında sorun bulunan Eda G., iddiaya göre alkol aldıktan sonra saat 16.00 sıralarında Fethiye- Ölüdeniz Yolu Oluklu Mevkii'ne geldi. Burada dere yatağının hemen kıyısındaki yaklaşık 30 metre yüksekliğinde kayanın üzerine çıkan Eda G., yol kenarında mola verenlere, "İntihar edeceğim bana Vedat'ı bulun" diye bağırmaya başladı. Ne olduğuna anlam veremeyen çevredekiler, önce Eda G.'yi durdurmaya çalıştı, ikna edemeyince polise haber verdi.

Polisi görünce kaçmaya çalıştı

Olay yerine gelen polis ekiplerini görünce kaçmaya çalışan Eda G., eğimli arazide uçuruma doğru kaydı. Yaklaşık 10 metre sürüklendikten sonra tekrar bir kayanın üzerine çıkan Eda G., intihar edeceğini söyledi. Polis ekipleri 20 dakika boyunca Eda G.'yi ikna etmeye çalıştı. Polisin çabaları yetersiz kalınca 112 Acil Servis ekipleri, sağlık kontrolü yapmak bahanesiyle Eda G.'ye yaklaştı. Sağlık ekibinin sakinleştirdiği kadın, polisin de müdahalesiyle bulunduğu yerden indirildi. Burada polis ekiplerine direnen ve çığlık atmaya devam eden Eda G., sedyeye yatırılarak dere yatağından çıkarıldı. Ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülen Eda G. tedaviye alındı.
Daha önce defalarca intihar girişiminde bulunduğu belirlenen Eda G.'nin erkek arkadaşı V.G. ile sorun yaşadığı, bu yüzden intihara kalkıştığı kaydedildi. Polis, ifadesine başvurmak için V.G.'ye ulaşmaya çalışıyor.
Editör: Haber Merkezi