Hacırüstem Mahallesi Topaltı Sokak'ta oturan ev kanıdı 38 yaşındaki Halise Burhan, geçen 27 Mayıs günü hastaneye gideceğini söyleyerek, 2.5 yaşındaki oğlu Recepcan Burhan'ı komşusu Suzan Önal'a bıraktı. Önal, akşam olmasına rağmen arkadaşının dönmemesi üzerine inşaatta ustalık yapan eşi 38 yaşındaki Bahri Burhan'ı arayıp bilgi verdi. Bayır Beldesi'nde çalıştığı inşaattan apar topar Muğla'ya dönen Bahri Burhan, cep telefonuyla aradığı eşine ulaşamadı. Bunun üzerine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Burhan, hastanede eşinin adına giriş yapılmadığını öğrenince soluğu Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi'nde aldı. Durumu polis ekiplerine bildiren talihsiz adam, eşinin hayatından endişe duyduğunu belirterek, bulunmasını istedi.

'Aramızda sorun yoktu'

Yetkililerden yardım isteyen Bahri Burhan, "Aramızda hiçbir sorun yoktu. Tüm aramalarımıza rağmen bir sonuç alamadık. Çocuğum annesinin fotoğraflarını gördüğü zaman sürekli ağlıyor. İşe giderken onu komşularıma bırakmak zorunda kalıyorum. Yetkililerin bize yardım etmesini istiyorum" dedi. Bahri Burhan eşine de şöyle seslendi:

"Halise, bir tanem ne olursun geri dön. Perişan durumdayız. Hatamız varsa özür dilerim. Seni çok seviyorum. Çocuğumla birlikte hiç ayrılmak istemiyorum. Ne olursa olsun dön gel. Kim ne derse desin bundan sonra yeniden hayata başlayacağım. Borcumuz derdimiz kalmadı. Artık hayatımızı yaşayacağız. Bundan sonra hiç ayrılmayacağız."

Editör: Haber Merkezi