Yoğun bir günün sonunda rahatlamak, ferahlamak ve yorgunluğu üzerinizden atmak için en iyi tercih banyo yapmaktır diyebiliriz. Duş ve banyo ürünleriyle banyo yapmanın keyfini çıkartırken bakımlarınızıda gerçekleştirebilmeniz mümkün.

Kendinize uygun olan duş jeli, banyo sabunu, duşta vücut kremi, banyo losyonu, banyo köpüğü, duş lifi ve banyo süngeri seçerek hem sağlıklı bir bakım gerçekleştirin hem de günün yorgunluğunu üzerinizden atın.

Duş Jeli
Yüzlerce marka ve ürünün bulunması sizleri jel seçimi yapmakta zorlasada kokusu, etkileri ve kalitesiyle bir çok duş jelini eliyerek kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Duş jelinizi belirledikten sonra derinize zarar vermeyecek kadar yumuşaklıkta olan bir lif, banyo süngeri edinmelisiniz.
Duş sırasında jelinizi lifiniz ile birleştirerek vücudunuzda köpürterek detaylı bir temizlik sağlayabilirsiniz.

Duş jeli içerisinde bulunan bazı kimyasallara karşı alerjiniz olabilir bu yüzden duş jelinin içeriğini incelemelisiniz veya bir doktor tarafından yardım alabilirsiniz.


Duş ve Banyo

Duşta Vücut Kremi
Duş esnasında bakımınızın bir kısmını karşılayabilmek ve vücudunuzu biraz da olsa ihmal etmekten kaçınmak için duş ve banyo ürünü olan duşta vücut kremini tercih edebilirsiniz.. Vakit bulamayanlar veya kimi zaman aceleci davranan kişiler duşta vücut kremi ile pratik yoldan bakımlarını gerçekleştirebilmekte.

Banyo Losyonu (Vücut Losyonu)
Vücut losyonları vücudu en iyi şekilde nemlendirerek sağlıklı bir tabaka oluşturur ve hoş bir görüntü elde edilir. Cildin nem ve diğer ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için cilt tipinize uygun losyonunuzu seçmelisiniz. Banyo losyonu uygulanırken masaj işlevinde ve dairesel olarak uygulanmalıdır. Tamamen yedirilen losyon kesinlikle kokunuzu, sağlığınızı ve vücut görünüşüzünü daha üst seviyelere taşıyacaktır.

Cilt Tiplerine Göre Losyon Seçimi Yaparken Bilmeniz Gerekenler
Herkesin cildinin farklı olması sonucunda herkesin aynı ürünü kullanmasıda söz konusu olamaz. Bu yüzden geliştiriciler her cilt tipine uygun ürünler geliştirmiştir ve sizlerde ciltlerinizi tanıyarak size en uygun olanını seçmelisiniz. Duş ve banyo ürünleri arasında seçim yaparken kesinlikle kalitesine dikkat etmenizi önermekteyiz. Ucuz ve markası belli olmayan ürünler sağlığınıza zarar verebilir.

  • Kuru ciltler için: Shea yağı
  • Pul pul dökülen ciltler için: Badem yağı
  • Tüm cilt tipleri için: Jojoba yağı
  • Çatlayan ciltler için: Kakao yağı
  • Olgun ve yaşlanan ciltler için: Macademia yağı

Duş ve banyo, kişisel bakım, kozmetik, makyaj, saç bakımı ve daha fazlası için tek adres Cosmo&Care. Türkiye’nin en yeni adresi Cosmo&Care internet üzerinden yüzlerce ürüne ulaşmanızı sağlıyor. İstediğiniz ürünü seçin ve kargolayın!
Daha detaylı bilgi için : www.cosmocare.com.tr

Editör: Haber Merkezi