Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısının 5, yaralı sayısının da 3 olduğu açıklandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı yetkililerinin açıklamasına göre kaza Sivrihisar-Mihalıççık karayolunun 4'üncü kilometresindeki Dümrek kasabası yakınlarında meydana geldi. Bayram nedeniyle Eskişehir'in Mihalıççık İlçesindeki yakınlarını ziyaret ettikten sonra Ankara'nın Polatlı ilçesine dönmekte olan Ömer Doğaner yönetimindeki 06 D 0025 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Volkan Motor'un kullandığı 26 YD 400 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Kazada 06 D 0025 plakalı otomobilde bulanan Nebahat Doğaner (65), Ayşe Doğaner (46), Miyase Doğaner (33) ve 1,5 yaşındaki Umut Borat Doğaner ile hafif ticari araçtakilerden Hasan Kesecik (26) öldü.

Yaralanan otomobil sürücüsü Ömer Doğaner, hafif ticari aracın sürücüsü Volkan Motor ile aynı araçtaki Ogün Motor kaldırıldıkları Sivrihisar ve Polatlı ilçelerindeki hastanelerde tedavi altına alındı.