Edinilen bilgilere göre, eşine ancak film sahnelerinde rastlanan olay dün öğleden sonra saat 14.00 sıralarında Güre beldesindeki Melek Hanım Tatil Sitesi'nin 11/7 nolu villasında gerçekleşti. Alman asıllı eşi Emmy Elze Göçmez (75) ile birlikte denize sıfır yazlık dairesine giden Musa Göçmez (80) adlı makine mühendisi, evini hırsızlara karşı güvenli hale getirmek için, film sahnelerine özenerek silahlı bir hırsız avlama düzeneği yaptı. Musa Göçmez'in kurduğu öldürücü hırsız avlama tuzağı, dairenin giriş kapısında bulunan paspasa bağlı olarak çalışıyordu. Paspasa basıldığı anda harekete geçen mekanizma, giriş kapısının karşısındaki yarı otomatik pompalı tüfeği ateşliyor ve içeri giren hırsız etkisiz hale geliyordu.


KURDUĞU HIRSIZ TUZAĞI 2 CANA MAL OLDU


Evinde 2 tane çelik kasa bulunduğu öğrenilen Musa Gözmez, Alman asıllı eşiyle birlikte evinin giriş kapısından içeri girerken kurduğu ölümcül hırsız tuzağını unuttu ve mekanizma harekete geçti. Evin koridorundan içeri giren Musa ve Emmy Elze çifti, yarı otomatik tüfeğin ateş etmeye başlamasıyla birlikte bel altından ağır biçimde yaralandı. Yapılan incelemede, tüfeğin 8 el ateş ettiği ve Musa Göçmez'in 5, eşi Emmy Elze Göçmez'in de 3 el kurşun yarası aldığı öğrenildi. Olay yerinde hayatlarını kaybeden Göçmez çiftinin cansız bedenlerini, kapının açık olduğundan şüphelenerek eve gelen sitenin bahçevanı ve bekçisi buldu ve hemen durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Evde Cumhuriyet Savcısı ile birlikte geniş çaplı inceleme yapan jandarma ekipleri, evdeki bir çok noktayı fotoğrafladıktan sonra cesetleri Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Editör: Haber Merkezi