Olay Adana Çukurova'da meydana geldi. Buradaki bir apartmanda oturan 23 yaşındaki İngilizce öğretmeni Muradiye Aslıhan Pek, Facebook hesabına 'annesinin yanında' yazdıktan sonra intihar etti. Evlerinin 4. kat penceresinden atlayan genç öğretmen götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Genç öğretmenin annesinin geçen Şubat ayında kalp yetmezliği nedeniyle öldüğü öğrenildi. Tek çocuk olan öğretmen Pek'in annesinin ölümü sonrası bunalıma girdi. Babası Acar Pek ile birlikte yaşayan Aslıhan Pek, geçtiğimiz pazar günü odasına girdi. Pek, sosyal medya hesabına 'Annesinin yanında' yazdıktan sonra evlerinin 4. katındaki penceresinden atladı. Ağır yaralanan genç kız, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti.

Yapılan otopsinin ardından Pek'in cenazesi annesinin yanında toprağa verildi. Pek'in tabutuna annesinin eşarbı ve duvak da örtüldü. O mezarı ise babasının kendisi için satın aldığı öğrenildi.

Genç öğretmenin cenazesinde yakınları ve öğrencileri gözyaşı döktü. Komşuları ise Pek'in annesine çok düşkün olduğunu ve annesini kaybettikten sonra sürekli onu rüyasında gördüğünü anlattığını söylediler. Annesinin sürekli kendisini çağırdığını söylediği öğrenilen genç kızın koynunda da annesinin fotoğrafı çıktı.
Editör: Haber Merkezi