Kombi ile petekler arasındaki mesafeyi hesaplayarak, mekanın daha senkronize ısıtılması için uygulanan bir adım olup, ısının tüm odalara eşit derecelerde yayılmasında önemli bir katkı sağladığı açıktır. Kombinize yakın olan petekler daha fazla ısınacağı ve uzaktaki daha az ısınabileceğini göz önüne alırsanız, ödediğiniz faturalardan yüksek verim almak istiyorsanız eğer yazımızın devamını okumanızda fayda vardır.

Reglaj ayarının kombi ve radyatörleriniz ile uyumlu olacak şekilde yapılabilmesi için en yakın petek için yarım, sonraki bir ve en uzaktaki için bir buçuk ayarını yaparak suyun daha akışkan olmasını sağlayabileceğiniz gibi homojen sıcak su dağılımını da etkin şekilde dağıtımının önünde destekleyici bir akım oluşturacaksınız. Yapılması zor bir şey değildir, fakat tesisatçılarımız tarafından incelenerek uygulanırsa daha fazla verim alınacağı ise kesindir. Petek temizliğinde bir diğer detay ise tıkanıklığın peteklerin iç kısımlarında yer almasıdır. Bildiğiniz gibi bir miktar suyun sıkışık olarak kaldığı ve senede belki bir yada iki kere su tahliyesi yada boşaltımının yapıldığı peteklerde belli boşluklar kalacaktır. Hava tahliyesi ile oksijenin dışarı atılmasından sonra aynı miktarlarda bu bölümlere su basılmadığı taktirde, bazı bakterilerin yaşaması için uygun koşulların oluşturulduğunu biliyor muydunuz?  Bilgi için http://istanbulpetektemizligi.com adresini ziyaret ediniz.

İstanbul petek temizliği yaptırmak için sıcaklık düşüşlerinin aşırı miktarlarda olmasının beklenmesine gerek yoktur. Isı yalıtımının tam olarak yapıldığı dış cephelerde, kombinizin verimli olarak çalıştığı gibi koşulları göz önünde bulundurursanız, odalarınız halen yeterince ısınacak düzeylere ulaşamıyorsa, peteklerin kontrol edilmesi ilk adım olabilir. Sonraki adımda kimyasal kullanımı gerekebilir.Petek temizliği aşırı masraflı ve uzun sürecek bir çalışma periyotu içerisinde yapılmadığını eklemekte fayda var. Her şey müşterilerimizin bir an önce sıcak kapalı alanlarına kavuşabilmeleri açısından yüksek verim aldığımız cihazlar yardımı ile yapılmaktadır. Elektrikli battaniye, çeşitli ısıtıcılar, doğal gazlı sobalar yada farklı ısınma çözümlerinizin hepsini bir kenara bırakmalı, peteklerinizden olabildiği kadar çok verim alabilmeniz için bizlerden destek almayı düşünmelisiniz. Petek temizliğinde kaliteli ve tam çözüm için firmamız, İstanbul’un pek çok semtinde sizlere ulaşabilecek alt yapı ve donanım ile hazır olarak beklemektedir.