Şırnak Cizre'de PKK tarafından zırhlı araca düzenlenen saldırıda şehit olan 22 yaşındaki polis memuru Salih Hüseyin Parça'nın Bursa'daki ailesine acı haber iletildi. Şehitin ailesinin evinin balkonlarına Türk bayrakları asılırken, bir ambulansında kapı önünde beklediği gözlendi. Öte yandan şehitin sosyal paylaşım sitesindeki profil fotoğrafına 'Şehitler Ölmez!' yazdığı ve kapak fotoğrafı olarak da "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" yazılı bir fotoğraf kullandığı görüldü.



Cizre’de yasa dışı gösterilere müdahale ederken içinde bulunduğu zırhlı araca pusu kuran PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru Salih Hüseyin Parça'nın acısı Bursa'nın Gürsu İlçesi'ndeki baba ocağına düştü. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız acılı aileyi ziyaret ederek başsağlığı diledi. Komşuları tarafından şehidin oturduğu binaya Türk Bayrakları asılırken, evin önünde bir ambulansın hazır olduğu gözlendi.

Şehit polis Salih Hüseyin Parça'nın bir sosyal paylaşım sitesinde 22 temmuzda paylaştığı profil fotoğrafında "Şehitler Ölmez!" yazarken, kapak fotoğrafında da "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" yazdığı görüldü.