Medar Belediye Başkanı Süleyman Ege, kocası tarafından öldüresiye şiddet gören Kibar S.'ye sahip çıktı. Başkan Ege de "kızımıza her türlü desteği sağlayacağım. Ne gerekiyorsa beni arayın ben size her zaman yardım edeceğim. Belediyemizin avukatı senin davana bakacak ve sana burada ev tutup evinin eşyalarını düzeceğim" dedi.
Acılı baba Akif Cevdet Ezircan da; "Ben babasız ve öksüz büyüdüm torunlarım öksüz büyümesin dedim. Ondan dolayı bunlara katlandım işin aslını öğrenince ben kızıma bakarım" diye konuştu.
Süleymanlı kasabasında yaşayan Kibar-İsmail S. arasındaki geçimsizlik hat safhaya ulaştı. Önceki gece saat 03:00 sıralarında eşine el kaldırarak şiddet uygulayan İsmail S. (35)'yi komşuları jandarmaya bildirdi. Jandarma tarafından gözaltına alınan karısına şiddet uygulayan İsmail S. çıkarıldığı mahkeme kararınca tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Bunları sevdiğim insan yaptı

Eşi tarafından yüzü tanınmayacak hale gelinceye kadar dövülen 3 çocuk annesi eş Kibar S. şunları söyledi: "Bana yaptıkları şiddet değil cinayete teşebbüstür. Bana sabah namazı okunmadan ölmüş olacaksın diyordu. Bu şiddeti bana bayan arkadaşını kabul etmediğim için beni dövüyordu. Bana diyor sen o kadınla arkadaş olacaksın ben gidip geleceğim senin sayende bende eve rahat gireceğim diyordu, hem ki o insan evli iki çocuğu var. Benim yuvam yıkıldı sağlığımdan oldum. Ben kocamı sevdim, anamı babamı terk
ettim. 13 senelik evliyim, anne ve babam bana her zaman eşinin yanına git dedi. Bir yıldır bu olaylar şiddet içinde geçiyordu, işkence çektiriyordu. Sevdiği kadını kabul edersem bir şey olmayacak etmezsen hep bu işkenceyi göreceksin diyordu. Ben bu baskılardan canıma kıyıyordum doktorlar kurtardı."
Çok çektiğini belirten kadın, sözlerine şöyle devam etti: "O an ölmek istedim, çünkü her yerim ağrıyor ve tekmeler yiyordum. Hiç kimse bana kapı açmadı ve herkes seyretti bu nasıl insanlık. 155 ve 156 aramalarını istedim ve o sırada jandarmaların gelmesiyle ölümden döndüm. Sevdiğim insan beni bu hale getirdi bunu anlatmaktan bile utanç duyuyorum. Bazı akrabalar bana sahip çıkmadı."
Acılı anne Fetanet Ezircan (59) da kızının kollarını açarak morlukları gösterdi.

Editör: Haber Merkezi