Fethiye'de dış cephe kaplama sistemleri işi yapan Emrah Torba ile Yusuf V. ve Murat U. arasında rekabet nedeniyle bir süre önce tartışma çıktı. Aradaki sorunları çözmek isteyen taraflar, bir önceki gün telefonla randevulaşarak saat 23.00 sıralarında Babataşı Mahallesi Muammer Aksoy Bulvarı'nda bir araya geldi. Bir süre konuşan 3 kişi  tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Emrah Torba, Yusuf V. ile Murat U. yumruklu kavga etti. Yusuf V., üzerinde bulunan bıçakla Emrah Torba'yı karın boşluğu ve göğsünden yaraladı. Emrah Torba kanlar içinde yığılırken, Yusuf V. ile Murat U. 07 BEM 97 plakalı otomobille kaçtı.

Kavgayı görenler polis ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale ardından ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülen Torba'ya yarım saat boyunca kalp masajı yapıldı. Müdahaleye rağmen Emrah Torba öldü. Emrah Torba'nın cesedi Fethiye Cumhuriyet Savcısı Veli Deniz Çakır'ın incelemesi ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Otomobillerinde yakalandılar
Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, şüphelileri yakalamak için ilçe giriş ve çıkışlarında önlem aldı. Polis şüphelileri, Patlangıç Mahallesi'nde otomobillerinde yakalayarak gözaltına alındı. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen şüpheliler, sorgularında kavganın iş rekabeti yüzünden çıktığını anlattı. Erhan Torba'yı bıçakladığını itiraf eden Yusuf V., suç aleti bıçağı olay yerindeki sazlıkların içine attığını söyledi. Şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

Editör: Haber Merkezi