FİNANS EKSPRES

İzmir'de ayakkabı fuarı zamanı

Abone Ol


Diğer taraftan yine ilk kez düzenlenen 'Moda Sohbetleri'ne Sertaç Delibaş, Duygu Ergör, Öznur Enes ve Pınar Arkun gibi ayakkabı sektörünün önde gelen tasarımcıları konuşmacı olarak katılacak.

Ayrıca SHOEXPO'da İzmir Akdeniz Akademisi tarafından gerçekleştirilecek olan 'Tasarımla Yürüyelim' sergisinde ayakkabı ve saraciye tasarımları sergileniyor.

SEKTÖRE İVME KAZANDIRACAK

Türkiye'nin en büyük ve en modern fuar alanı Fuar İzmir'in B Holü'nde üreticileri yatırımcılarla buluşturan fuarda İspanya, İtalya, Malezya, Yunanistan ve Türkiye'den İzmir ve İstanbul başta olmak üzere Konya, Gaziantep, Manisa, Antalya'dan toplam 163 katılımcı yer alıyor. SHOEXPO'ya İZFAŞ tarafından 46 ülkeden 1000 civarında yabancı alıcı getirilerek katılımcı firmalarla anlaşma yapmaları sağlanıyor. (Almanya, Arnavutluk, Avusturalya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Ermenistan, Filistin, Finlandiya, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gürcistan, Hindistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İsrail, İsviçre, İtalya, Kenya, Kıbrıs, Kosova, Libya, Lübnan, Makedonya, Mauritius Cumhuriyeti, Meksika, Mısır, Moldova, Nijerya, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Sırbistan, Singapur Cumhuriyeti, Suudi Arabistan, Tayland, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Yeni Zelanda ve Yunanistan).