Lambayı yaktığı an patlama meydana geldi: 5 yaralı

Abone Ol


Patlama sırasında evde bulunan 7 kişiden Ahmet Yıldız, Amine Yıldız, Leyla Yıldız, Gülistan Uyar ile 1 yaşındaki bebeği Ecenur Uyar yaralandı. Patlama sonrası eve koşan komşular, yangını suyla söndürerek, yaralıları evden çıkardı. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar Denizli Devlet ve Servergazi Devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

"ADETA YER SARSILDI"

Olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri de gönderildi. Patlama sonrası evde duvarlar yıkıldı, pencereden kopan demir korkuluk yaklaşık 50 metre ileriye fırladı. Komşular, patlama sırasında büyük korku yaşadıklarını belirterek, "Adeta yer sarsıldı. Patlama sonrası eve koştuk, yangını söndürüp, yaralıları dışarı çıkardık" dedi.

Olayla ilgili polis soruşturma başlatırken, olay yeri inceleme ekipleri de evde inceleme yaptı. Polisin incelemesinin ardından, komşuları evde patlama sonrası sağlam kalan eşyaları taşımaya yardım etti.