O muavin suçunu itiraf etti: Bir anlık cahillikle yaptım

Abone Ol


Gebze Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında dün savcı G.G.'nin serbest bırakılmasına itiraz etti. Jandarmanın haber vermesi üzerine adliyeye gelen G.G. Gebze 2'nci Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Suçunu kabul eden G.G. daha önce jandarmada suçunu kabul etmediğini belirterek, 34-35 numaralı koltukların arkasında koridor boşluğunda bulunduğunu, C.D.'nin ise 34-35 numaralı koltukların üzerine uzanarak yattığını belirterek, koridor boşluğunda mastürbasyon yaparken spermlerim C.D.'nin üzerine ve yüzüne geldiğini, ancak C.D.'nin cinsel organını görmediğini söyledi.

Üniversite öğrencisi C.D.'yi ilk kez yolculukta gördüğünü, C.D.'yi hedef alarak mastürbasyon yapmadığını ifade eden Gökhan G., "Bir anlık cahillikle yaptım. Ancak, mağduru hedef alarak yapmadım. Ancak, böyle bir algı oluştu" diye kendini savundu. G.G. ifadesinin ardından tutuklanırken, Kocaeli T Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Bu arada, Metro Turizm'in avukatının da adliyeye gelerek G.G. hakkında şikayetçi olduğu ve cezalandırılmasını istediği öğrenildi.