Tüm zamanların ölümsüz kahramanlarından Charlie Brown ve Snoopy birbirinden renkli arkadaşları ile beyaz perdede sizi bekliyor. Davetlisiniz!

Snoopy ve Charlıe Brown Peanauts filmi

Filmimizin kahramanı küçük Charlie Brown, sanki, başarı ile arasında görünmez bir duvar örülmüşçesine büyük bir gayretle uğraştığı konuları bile bir türlü iyi bir şekilde sonuçlandıramamaktadır.
Bu durum kendine olan güvenini sarstığı gibi arkadaşları arasında da alay konusu olmaktadır.
Tüm bu yaşadıklarında, her zaman yanında olup, O'na koşulsuz bir şekilde destek veren sadık köpeği maceraperest Snoopy'dir.  Film boyunca, Snoopy'nin yanında göreceğiniz tatlı mı tatlı, küçük, sarı kuş ise "Woodstock"dır.  Woodstock Snoopy'ye maceralarında eşlik eden yakın kuş dostudur.

Charlie Brown'a yeni komşu gelince

Filmde olayların akışı ve Charlie Brown'un hayatı, Charlie Brown'un evinin hemen yanına taşınan yeni komşusu Kızıl Saçlı Kız ile değişir.
Charlie ile aynı sınıfa da gelen bu yeni komşu kızı görmesi ile Charlie Brown'ın yüzünde önce koca bir gülümseme, sonra da bir kızarma belirir. Charlie Brown'un içine düşen aşkın kıvılcımları yüzünde alev alev parlamaktadır.
İşte bu aşk, küçük Charlie Brown'un hayatındaki büyük değişimi başlatacaktır! 

Charlie, konu ile ilgili somut adımlar atmak için, arkadaşı amatör psikolog Lucy'e gider.
Lucy çok net konuşur.
İnsanların ilgisini çekebilmek için başarılı olması, kazanmayı bilmesi gerekmektedir.
Yani... Yeni komşusuna duyduğu aşk ile nihayet Charlie Brown, talihin zincirini kırıp, başarısızlıklarını geride bırakarak, başarılı olacağı bir şeyler yapmalıdır!

Böylelikle hayatında, çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalacağı, başarılı olma girişimleri başlar.
Charlie, bu girişimlerinde yaşadığı tüm zorluklara rağmen, umudunu yitirmeden, inançla yoluna devam etmeye çalışacaktır.
O'nun bu başarı arayışında, her zamanki gibi en büyük destekçisi, sadık köpeği Snoopy olacaktır!
Üstelik Maceraperest Snoopy, bir yandan Charlie'ye yardım ederken, bir yandan da bulduğu bir daktilo ile kendi kahramanlık hikayesini yazıp, yazdıklarını da hayallerinde yaşamakla meşgul olacaktır.

Muhteşem karakterler

Sadık köpeği Snoopy, Snoopy'nin can arkadaşı kuşu Woodstock'un yanı sıra, Charlie Brown'un birbirinden renkli arkadaşları vardır.
Charlie'ye yer yer sinir olan ama aynı zamanda O'na tavsiyelerde de bulunan amatör psikolog Lucy, Charlie'ye başarı deneyimlerinde destekleyici fikirler veren küçük felsefeci Linus, hep piyanosu ile dolaşan küçük yetenek Schroeder, film boyunca yaratıcı ticari fikirler üreten Charlie'nin küçük kız kardeşi Sally ve keyifle keşfedeceğiniz diğer renkli karakterler.

İyi ki Snoopy var!

Film de sık sık kendinizi söylerken bulacağınız söz ise "İyi ki Snoopy var!" olacaktır sevgili okular...
Snoopy en kritik anlarda Charlie Brown'un yanında olmakla kalmayacak, olaylara kalıcı etkiyi verecek vuruşları da o gerçekleştirecektir. Üstelik o yaratıcı dokunuşları ile sizi güldürdüğü kadar, sonuçları itibari ile de sevindirecektir. Tabii her fırsatta yazmakta olduğu kahramanlıkları ile dolu aşk romanına ve hayallerine zaman ayırmayı da ihmal etmeden! 
A, unutmadan...  Snoopy'nin "Joe Cool" t-shirtü ile yaptığı muhteşem dans sahnesi de tüm bunların cabası!
Sonuçta, Charlie Brown'un dediği üzere, "Bir köpek seni sen olduğun için sever... " değil mi?
Hararetle, davetlisiniz!