Uyuşturucu satışında şifre: Çikolatalar hazır

Abone Ol


Esrarı paketlemek için kullanılan alüminyum folyo, mermer, yanık gazete kağıtları ve jelatinler de bulundu. Gözaltına alınan 6 şüpheli uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Köyceğiz Adliyesi'ne sevk edildi.

Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay, uyuşturucu çetesinin içinde üniversite öğrencilerinin bulunmasının çok üzücü olduğunu söyledi. Ay, şöyle dedi:

"Ülkemiz nüfusunun yarısından fazlasını oluşturan gençlerimizin gelişimlerini sağlıklı yaşam şartları içinde tamamlamaları, ülkemize ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmeleri, sosyal devlet anlayışının vazgeçilmez bir değeridir. Gençlerimizin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim görmelerini sağlamak ve uyuşturucu dahil her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla alınan önlemler çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcısı olarak tabir edilen uyuşturucu tacirleri ile mücadeleye yönelik sürdürülen çalışmalarımız devam edecektir. Uyuşturucu örgütlerinin içinde üniversite öğrencilerinin bulunması bizi çok üzüyor. Ailelere büyük görevler düşüyor. Aileler zaman zaman çocuklarını ziyaret ederek nerede kaldıklarını takip etmeli. Polis, aile ve öğrenci işbirliğiyle organize çetelerle baş edebiliriz."