Bebek puset fiyatları | Uygun ve yüksek fiyatlı alternatifler Bebek puset fiyatları | Uygun ve yüksek fiyatlı alternatifler

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İskoçya'nın başkenti Edinburgh'a yapacağı uçuşlarla yeni bir hattı hizmete açıyor. İskoçya'daki ilk uçuş noktası olan Edinburgh'a düzenlenecek seferlerin biletleri, açılışa özel bir kampanya ile vergiler hariç sadece 1 Euro'dan satışa sunuluyor.

Uçuş detayları ve satış koşulları

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Edinburgh Havalimanı'na haftanın iki günü, Perşembe ve Pazar günleri saat 11:40'ta gerçekleştirilecek olan uçuşlarla seyahat imkanı sunulacak. Edinburgh'dan İstanbul'a ise yine aynı günler saat 15:30'da gerçekleşecek uçuşlarla geri dönüş sağlanacak. Açılışa özel kampanya kapsamında, vergiler hariç 1 Euro'ya satışa sunulan biletler, 10-16 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak ve sınırlı sayıda (2,500 koltuk) sunulacak.

Pegasus'un açıklaması

Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, yeni hattın açılışıyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'nin turizm potansiyeline katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte, İstanbul ve Edinburgh arasındaki bağlantının önemine vurgu yapan Dedeköylü, bu deneyimi en uygun fiyatlarla misafirlerine sunmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi