Popüler sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) ikamet ettiği evde ölü bulundu. 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla tanınan Taktaş'ın ölümü şok ederken, ailenin cinayet iddiası ve arkasındaki esrarengiz detaylar kafaları karıştırdı.

Şiddet Gördüğü Sevgilisi Şüpheli Konumda

Yetkililer, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapıldığını açıkladı. Taktaş'ın ailesi ise Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F.'yi cinayetle suçladı. Ailenin iddiasına göre, A.C.F. geçmişte Yağmur'a şiddet uygulamış ve hatta dalağını kaybetmesine sebep olmuştu. Yaşanan şiddete rağmen A.C.F.'nin ısrarlarına dayanamayan Taktaş, 2023 yazında sevgilisiyle ABD'ye yerleşmişti.

"Türkiye'ye Benim Ölüm Gelir" Sözleri Cinayet Şüphesini Güçlendirdi

Ödemiş'te kaçakçılık operasyonu | 33 Sikke ve 17 Obje Ele Geçirildi Ödemiş'te kaçakçılık operasyonu | 33 Sikke ve 17 Obje Ele Geçirildi

Ailenin aktardığı bilgilere göre, Yağmur Taktaş ölümünden önce annesiyle yaptığı telefon görüşmesinde "Türkiye'ye benim ölüm gelir" demişti. Bu sözler, ailenin cinayet şüphesini daha da artırdı.

Instagram Profilinde Şeytan Filminden Referans mı?

Tüyler ürperten bir başka detay ise Taktaş'ın ölümünün ardından 210 bin takipçili Instagram hesabının profil fotoğrafının değiştirilmesi oldu. Profil fotoğrafı, korku klasiği Şeytan (The Exorcist) filmindeki Regan MacNeil karakterinin görseli ile değiştirildi. Aile, bu değişikliği şüpheli sevgilinin yaptığını öne sürdü.

Soruşturma Devam Ediyor, Cevaplar Netleşmeyi Bekliyor

Yağmur Taktaş'ın ölümü ile ilgili soruşturma devam ediyor. Ailenin cinayet iddiası, Yağmur'un ölmeden önceki sözleri ve Instagram hesabındaki profil fotoğrafı değişikliği, olayın aydınlatılması gereken karanlık noktaları oluşturuyor. Yetkililerin soruşturması, bu sorulara cevap vererek Yağmur Taktaş'ın ölümünün arkasındaki gerçeği ortaya çıkaracak.

Editör: Haber Ekspres