Cinayet Haberleri

cinayet haberleri ve güncel cinayet gelişmeleri, cinayet ile ilgili tüm video, cinayet fotoğrafları ve cinayet haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde yaşanan trajik olayda, Uğur Tarak eşi Cansu Tarak'ı bıçaklayarak öldürdü. Olay öncesinde sosyal medya paylaşımı ise dikkat...

ASAYİŞ

Konya'nın Akşehir ilçesinde Ceylani Şahbaz, ağabeyi Kadir Şahbaz'ı öldürüp, annesi Fadime Şahbaz'ı ağır yaraladı. Şahbaz, Afyonkarahisar'da yakalandı.

ASAYİŞ

Bodrum’da eski eşini öldüren zanlı adliyeye sevk edildi.

ASAYİŞ

Balıkesir'de Ata Emre Akman cinayeti davasında gerekçeli karar açıklandı.

ASAYİŞ

Şişli’de yeni doğurduğu bebeğini 3. kattan atan Kader K., hakim karşısında savunma yaptı. Kader K. "Korkudan gömmeyi düşünemedim" dedi.

ASAYİŞ

Uşak'ın Ulubey ilçesinde av tüfeğiyle vurulan iki kişiden biri olay yerinde, diğeri hastanede hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

ASAYİŞ

Uşak'ın Ulubey ilçesinde av tüfeğiyle vurulan 2 kişiden biri yaşamını yitirdi, diğeri ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İZMİR EKSPRES

İzmir'in Bayraklı ilçesinde birlikte yaşadığı, bir çocuk annesi kadını bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı.

DENİZLİ
ASAYİŞ

Denizli'de yaşlı kadının şüpheli ölümü üzerine başlatılan soruşturma, üç ay sonra oğlunun cinayet şüphesiyle tutuklanmasıyla sonuçlandı.

GENEL

- Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: - Türkiye'nin adaletli ve aydınlık yarınları için yargının üzerindeki siyasi baskı kaldırılmalı ve böylelikle...

GENEL
Yandex.Metrica