Kahvaltıda, AK Parti'nin 2001 yılındaki vizyonu ve ruhu masaya yatırılarak, bu ruhun tekrar nasıl canlandırılabileceği üzerine yoğun bir tartışma gerçekleştirildi.

Davetliler arasında Kurucu İlçe Başkanı Ünal Ömür ve bazı kurucu yönetim kurulu üyeleri ile görev yapmış ilçe başkanları Mustafa Solmaz, Mehmet Girgin, Neşat Arslan, eski Kadın Kolları Başkanı Zeynep Şen ve birçok siyasi isim yer aldı.

Kahvaltı buluşmasında, AK Parti'nin 2001 ruhu ve vizyonu ele alınarak, bu vizyonun nasıl yeniden canlandırılabileceği üzerine görüşler paylaşıldı. Özellikle AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm konularla birebir ilgilenemeyeceği gerçeği, parti içindeki kurumsal yapıların önemi ve bazı teşkilat yöneticilerinin bu süreci iyi yönetemediği üzerinde duruldu. 2001 ruhunun nerede ve nasıl kaybolduğu detaylı bir şekilde ele alınarak, birlik ve beraberlik içinde bu ruhun yeniden canlandırılması için atılması gereken adımlar tartışıldı.

İzmir'de bayram coşkusu her yerde İzmir'de bayram coşkusu her yerde

Buluşmada söz alan katılımcılar, ilgili konulara yönelik eleştirilerini ve önerilerini dile getirdiler. Hataların nerede yapıldığı detaylı bir şekilde irdelenirken, birlik ve beraberlik içinde 2001 ruhunun tekrar nasıl canlandırılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Muhabir: HABER MERKEZİ