Buca Haberleri

buca haberleri ve güncel buca gelişmeleri, buca ile ilgili tüm video, buca fotoğrafları ve buca haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Bornova'dan Buca istikametine giden otoyolda, sağ şeritte arızalı bir araç nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor.

ASAYİŞ

Kör ve yaşlı köpeğe vahşi saldırı, İzmir'de tepki çekti. Sopalarla darp edilen köpeğin durumu kritik. Faillerin serbest bırakılması, protestolara neden...

GEZİ

Sahip olduğu tarihi evleri, kültürel değerleri, doğal güzellikleri, alışveriş ve eğlence noktaları ile Buca’da gezilecek çok çeşitli yerler bulmak mümkündür....

ASAYİŞ

İzmir’de Karabağlar ve Buca’da 6 evden hırsızlık yapan C.B.Y., yakalanarak tutuklandı. Çalınan kimlik belgeleri ve eşyalar ele geçirildi.

İZMİR EKSPRES

İzmir Buca'da bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Ekipler an itibarı ile yangını kontrol altına almak için çalışmalara devam ediyor.

YEREL YÖNETİMLER

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Lozan Antlaşması'nın 101. yılı için yayımladığı mesajında, bu tarihi zaferin önemini vurguladı ve şükranlarını sundu.

YEREL YÖNETİMLER

Buca Belediyesi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden aşırı sıcakların çalışanlar üzerindeki olumsuz etkisini azaltmak amacıyla saha personelinin mesai saatlerinde değişikliğe gitti.

ASAYİŞ

İzmir'de Işıkkent Rampaları'nda zincirleme kaza meydana geldi. Sol şeritte yağlanma ve 1.5 km trafik yoğunluğu oluştu.

YEREL YÖNETİMLER

Çınar Anaokulları, 2024-2025 eğitim yılına yenilenen sistem ve modern çehresiyle merhaba diyecek. Bucalı çocuklar için kaliteli okul öncesi eğitim başlıyor.

YEREL YÖNETİMLER

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, vahşi bir saldırıya uğrayan sokak köpeğini ziyaret etti. Duman, "Bu saldırı canımızı yaktı" dedi.

ASAYİŞ

İzmir'in Buca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim...

ASAYİŞ

İzmir'in Buca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yandex.Metrica