Bir anne, 5 yaşındaki kızının asansör ile duvar arasında sıkışıp yaralanması sonucu dehşet verici bir deneyim yaşadı. Görüntüler, annenin çaresizce kızını kurtarmak için verdiği mücadeleyi ve yaşadığı paniği gözler önüne seriyor.

Olay Nasıl Gelişti?

Loni Garatziotis ve üç çocuğu, New Jersey'deki bir tatil kompleksinde havuza gitmek için asansöre bindi. 7. kata çıkarken küçük kızı Zoe, inmeye hazırlanırken elini yanlışlıkla kapının üzerine koydu. Asansör kapısı açıldığında Zoe dengesini kaybederek asansör ile duvar arasındaki boşluğa düştü ve kolu sıkıştı.

Anne Kızını Kurtarmak İçin Mücadele Ediyor

Kızının korkunç çığlıklarını duyan anne Loni panikle müdahale etmeye çalıştı. Kızını kurtarmak için elinden geleni yaptı ancak boşluk çok dardı ve Zoe'yi çekemiyordu. Çaresizlik içinde çantasındaki el dezenfektanını ve arkadaşının losyonunu kullanarak kolunu kayganlaştırmaya çalıştı.

Komşu Yardıma Yetişiyor

Annenin çabaları sonuç vermedi. Bu sırada komşuları Nicole de olaya dahil oldu ve ayaklarıyla asansör ile duvar arasında bir boşluk oluşturmaya çalıştı. Loni de bu fırsatı değerlendirerek kızını tekrar çekti ve sonunda Zoe sıkıştığı yerden kurtuldu.

Yaralanma ve Dava

Zoe'nin kolunda 20 dikiş atılması gerekti ve 3 ay boyunca tedavi gördü. Yaşadığı bu korkunç olaydan sonra aile, binanın sahipleri ve asansör firmasına dava açtı. Asansör firması, olayın sorumlusunun anne olduğunu ve çocuğun gözetimsiz bırakıldığını savundu. Ailenin avukatı ise asansör ile duvar arasındaki boşluğun çok büyük olduğunu ve bu durumun kazaya davetiye çıkardığını öne sürdü.

Türkiye ve Azerbaycan dünya çapında ayaklanmaya mı neden oldu? Türkiye ve Azerbaycan dünya çapında ayaklanmaya mı neden oldu?

Olaydan Dersler Çıkarmak

Bu trajik olay, küçük çocuklu aileler için asansör kullanırken dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Asansöre binmeden önce zemin ile asansör arasındaki boşluğun kontrol edilmesi ve çocukların gözetimsiz bırakılmaması hayati önem taşıyor.

Editör: Nurican ALBAYRAK