Kaza Haberleri

kaza haberleri ve güncel kaza gelişmeleri, kaza ile ilgili tüm video, kaza fotoğrafları ve kaza haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Konya'nın Kulu ilçesinde otomobilin direğe çarpması sonucu sürücü yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı; olayla ilgili tahkikat sürüyor.

ASAYİŞ

Manisa'nın Salihli ilçesinde 17 yaşındaki Ferhat Sarı, motosikletin aydınlatma direğine çarpması sonucu hayatını kaybetti. Sürücü M.Ç. ise yaralı olarak hastaneye...

ÜNLÜLER

Ünlü rapçi Çakal, bugün son model aracıyla yaşadığı kazalarla gündeme geldi.

ASAYİŞ

Aydın Kuyucak'ta tarım arazisinde bulunan erkek cesedi, 5 gündür kayıp olan Muhammet Çıralı'ya ait çıktı. Yanında kaza yapmış motosiklet bulundu.

ASAYİŞ

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde cinnet getiren bir şahıs, 3 akrabasını silahla vurdu. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

ASAYİŞ

Afyonkarahisar’da tır ile dolmuşun çarpıştığı trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, tır sahibine ceza kesildi.

ASAYİŞ

Aksaray'da yaya geçidinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 6 yaşındaki Ahmet H., tırın çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına...

ASAYİŞ

Gaziemir Akçay Caddesi'nde meydana gelen kaza, Migros tünel çıkışında trafiği felç etti. Sürücüler Sarnıç Kavşağı'na kadar uzanan yoğunluğa dikkat etmeli.

ASAYİŞ

MK22 Taşoluk - Metrokent İETT otobüsü, frenlerinin tutmaması sonucu kaza yaptı. Yaralanan olmazken, yolcular güvenli bir şekilde farklı otobüslere nakledildi.

ASAYİŞ

Muğla'nın Dalaman ilçesinde akşam vakitlerinde kaza meydana geldi. Kazada 6 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Burdur-Yeşilova karayolunda tırı sollamaya kalkan otomobil ile karşı şeritten gelen otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi.

ASAYİŞ

İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimleri'nden gelen bilgilere göre, Ankara Caddesi merkez istikametinde bir araç arızalandı.

Yandex.Metrica