Toplantıda gerçekleştirilen ‘EZZİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde Aydınlı ihracatçılar, gururla ödüllendirildi.

Katılımcılar ve Konuşmacılar

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Çevik ve Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Er ve Meclis Üyesi Ahmet Şenel, Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği 2023 yılı Mali Genel Kurulu'na katıldılar.

Davut Er'in Değerlendirmesi

Toplantıda bir konuşma yapan Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Başkanı Davut Er, 2022/2023 zeytin ve zeytinyağı sezonunu değerlendirdi. Er, geçen sezon elde edilen rekor ihracat rakamlarından bahsederek, sektörün büyük bir başarı elde ettiğini vurguladı. Özellikle zeytinyağı ihracatında yaşanan artışın dikkat çekici olduğunu belirtti.

Ödül Töreni ve Aydınlı İhracatçılar

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen “EZZİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”nde 2023 yılında en çok ambalajlı zeytin ve zeytinyağı ihracatı yapan firmalar ödüllendirildi. Aydın'dan 7 firma da bu ödüle layık görüldü. Aydın Ticaret Borsası üyelerinden ERAYDIN Tarım Ürünleri Gıda Petrol Hayvancılık İnşaat Nakliye San.ve Tic.İhr.İth .Ltd.Şti. ambalajlı zeytinyağı kategorisinde ödül alırken, diğer firmalar da başarılarıyla dikkat çekti.

İrfan Önal'dan 19 Mayıs için kortej ve panele davet! İrfan Önal'dan 19 Mayıs için kortej ve panele davet!

Başkan Çondur'un Değerlendirmesi

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydınlı ihracatçıların elde ettiği başarıyı gururla karşıladıklarını ifade etti. Ödül töreninde Aydınlı firmaların önemli bir yer tutmasının Aydın için büyük bir onur olduğunu belirtti ve bu başarılarıyla üyelerini tebrik etti.

Editör: Egemen Sayın