Azra Akın, 2017 yılında Atakan Kuru ile evlendi. İlk bebeği Demir'i 6 yıl önce kucağına alan Azra Akın, ikinci kez annelik duygusunu yaşadı. Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrenen Akın'ın bir kız bebeği oldu ve adını Arya koydu.

ADINI ARYA KOYDULAR

Doğum sonrası ailesiyle poz veren Azra Akın, Sosyal medya hesabı üzerinden müjdeyi vererek "14 Nisan Pazar günü Demir'e bir kız kardeş geldi. Bize de çok güzel bir sürpriz oldu. İsmi Arya" açıklamalarında bulundu.

Akın'ın paylaşımına Uğurkan Erez, Arzum Onan, Nurgül Yeşilçay, Burcu Kara ve Cemil İpekçi gibi ünlülerden tebrik yorumları geldi.

"Cinsiyetini öğrenmedik, çünkü sürpriz olsun istiyoruz”

Hamilelik sürecinde bebeğinin cinsiyetini öğrenmek istemeyen Azra Akın, daha önce yaptığı paylaşımda "Cinsiyetini öğrenmedik, çünkü sürpriz olsun istiyoruz. Biz sürprizi seviyoruz. Kısmetse doğumda öğreneceğiz. Biz ilk çocuğumuz Demir'in cinsiyetini de önceden öğrenmemiştik. Doğum Türkiye'de olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Farah Zeynep Abdullah’ın canı tehlikede! Bergen filminden etkilenen Kaan Farah’ı arıyor Farah Zeynep Abdullah’ın canı tehlikede! Bergen filminden etkilenen Kaan Farah’ı arıyor

Kaynak: HABERLER.COM