İlkokul 4. sınıf öğrencileri Alya Su Gücün, Ahmet Deniz Faraş ve Aybars Tuna Kurnaz sırayla belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. Çocuk başkanlar, Gaziemir'e yönelik hayallerini ve yapacakları çalışmaları anlattılar.

Resim önizlemesi

Gaziemir'in minik başkanları, çevrenin korunması, güvenli parklar, okulların sorunlarının çözülmesi, depreme dayanıklı binalar yapılması ve bisiklet yollarının artırılması gibi konuları dile getirdiler. Ayrıca, hayvanların korunması ve insanların daha duyarlı olmaları gerektiği konusunda da önemli mesajlar verdiler. Kadınların sosyal ve ekonomik hayatta desteklenmeleri, kreş açılması ve çocuklar için daha fazla kurs ve sosyal etkinlik düzenlenmesi konusunda da talimat verdiler.

Resim önizlemesi

Bornova Belediyesi, Dünya Dans Günü'nde Unutulmaz Bir Gösteriye Ev Sahipliği Yaptı Bornova Belediyesi, Dünya Dans Günü'nde Unutulmaz Bir Gösteriye Ev Sahipliği Yaptı

Belediye Başkanı Ünal Işık, çocukların görüşlerini büyük bir beğeniyle dinlediklerini belirterek, çocuk başkanların tüm talimatlarını dikkate alacaklarını ifade etti. Atatürk'ün ulusal egemenliği çocuklara armağan ettiğini vurgulayan Işık, ilçeyi daha ileriye taşımak için çalışacaklarını söyledi ve öğretmenlere teşekkür etti.

Resim önizlemesi

Editör: Haber Ekspres