23 nisan Haberleri

23 nisan haberleri ve güncel 23 nisan gelişmeleri, 23 nisan ile ilgili tüm video, 23 nisan fotoğrafları ve 23 nisan haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

Torbalı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bu yıl 16'ncısı düzenlenecek olan Uçurtma Şenliği'ne ev sahipliği yapacak.

İZMİR EKSPRES

İzmir Barosu, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, tüm olumsuzluklara rağmen bir bayram coşkusuyla kutlama inancını canlı tutuyor.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan'da siyasi parti liderleriyle bir araya geldi. Buluşmaya Fatih Erbakan'ın davet edilmemesi üzerine Yeniden Refah'tan...

AYDIN

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yukarı Kayacık Mahallesi'nde düzenlenen şenliğe katılarak, mahalle...

İZMİR EKSPRES

İzmir’in Gaziemir ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, belediyenin düzenlediği çocuk etkinlikleri, kortej ve Yeni Türkü konseriyle kutlandı.

İZMİR EKSPRES

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan şenlikleri, binlerce çocuğun ve ailenin katılımıyla coşkuyla gerçekleşti.

İZMİR EKSPRES

İzmir Beşiktaşlılar Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel etkinliğini Kültürpark Gençlik Tiyatrosu'nda düzenledi.

YEREL YÖNETİMLER

Karşıyaka Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

GENEL

Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Narlıdere AKM’de sahne aldı.

İZMİR EKSPRES

Kınık'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı. Kutlamalar, saat 09.15'te Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı.

İZMİR EKSPRES

Konak Belediyesi’nin Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi başta olmak üzere, kentin işlek noktalarındaki butik müzeleri 23 Nisan’da da kapılarını...

YEREL YÖNETİMLER

Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Uçurtma Şenliği, Bornova'nın renkli atmosferinde coşkulu bir şekilde kutlandı.