Bayraklı Belediye Başkanı Önal, genç çiftlerin ve sevdiklerinin mutluluğuna ortak oldu. "Bayraklı Belediye Başkanı olarak ilk nikah törenimizi gerçekleştirdik. Çiftlerimizin ve tüm davetlilerin mutluluğunu hep birlikte paylaştık. Gençlere ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi. Bayraklı Havuz Düğün Salonu'nda belediye personeli Mevlüt Yiğen'in oğlu Mert ve Zöhre çiftinin nikahını kıyan Başkan Önal, genç çiftlerin mutluluklarına tanıklık etti.

Önal, "Bayraklı Belediye Başkanı olarak ilk nikahı kıymak benim için büyük bir heyecan. Kadınlarımızın özgürlüğü ve eşitliğine verdiğimiz önemle, aile birliğimizin temelini kadınlarımızın oluşturduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, aile cüzdanını kadınlara teslim ediyor, Cumhuriyetimizin ve değerlerinin yaşamınız boyunca korunacağı bir evlilik hayatı diliyorum" şeklinde konuştu.

Hamza Dağ'dan Cemil Tugay'a 90 Dakika Uygulaması Çağrısı Hamza Dağ'dan Cemil Tugay'a 90 Dakika Uygulaması Çağrısı

Başkan Önal aynı gün içerisinde Merve ve Ali Eralp çiftinin de nikahını kıydı. Genç çifte mutluluklar dileyen Önal, "Göreve geldiğim günden bu yana ikinci nikahı kıymak beni çok mutlu etti. Evliliğinizi sevgi ve saygı ile sürdürün, birbirinizi kırmadan, üzmeden ömür boyu mutlu olun. Evlenecek tüm çiftlere şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.

5D6Ad80A 1978 48C3 81Fb 8F3141846Dd7

Editör: Sude Kula