İrfan Önal Haberleri

İrfan Önal haberleri ve güncel İrfan Önal gelişmeleri, İrfan Önal ile ilgili tüm video, İrfan Önal fotoğrafları ve İrfan Önal haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, yerel seçimler öncesinde ve seçildikten sonra da halkın içinde olacağı mesajını vererek saha çalışmalarına başladı.

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, eski Smyrna Höyüğü’nü ziyareti sırasında gördüğü yaralı kediye sahip çıktı.

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, seçim sonrası makamında gerçekleştirdiği tebrik ziyaretlerini sürdürüyor.

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediyesi, baharın müjdecisi Hıdırellez'i Doğançay'da düzenlenecek bir şenlikle kutlayacak.

İZMİR EKSPRES

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, belediye başkanı seçildikten sonra ilk nikahlarını kıydı.

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, yerel seçimlerin ardından göreve başlayan 24 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Meclis Salonu’ndaki ilk muhtarlar...

YEREL YÖNETİMLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamındaki etkinlikler, Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal'ın koltuğunu minik başkanlara devretmesiyle renklendi.

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal yeni haftanın ilk mesaisine sabahın erken saatlerinde belediye birimlerini ziyaret ederek başladı.

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutulmaz bir deneyim haline getirmek için harekete geçiyor.

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediyesi Başkanı CHP’li İrfan Önal’ın icraata başlamasıyla öğretmenlerin de bulunduğu 84 personelin işten atılmasına “Mecburum” dedi

SANAT

İrfan Önal, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bayraklı Belediye Başkan adayı olarak seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İZMİR EKSPRES

Kahvehane sohbetlerinde, cadde cadde gezerek vatandaşlarla ve esnafla buluşan Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, yoğun ilgiyle karşılandı.