İrfan Önal Haberleri

İrfan Önal haberleri ve güncel İrfan Önal gelişmeleri, İrfan Önal ile ilgili tüm video, İrfan Önal fotoğrafları ve İrfan Önal haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal'ın kayınvalidesi Nurhan Pişkin, 26 Temmuz 2024 Cuma günü vefat etti.

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Onur Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu, talepleri dinledi ve mahalleye yönelik hizmetlerin artırılacağını belirtti.

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediyesinin hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlara sunduğu evde bakım hizmetleri, özellikle kişisel bakım ve kuaför hizmetleri ile büyük beğeni...

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediyesi memuru Helen Gökdemir, Başkan Önal’a yönelik eyleme, “Hiç hoş gelmedin Başkan” pankartı ile katıldı, eylem sonrası belediyeye müdür...

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, kentsel dönüşüm vaatlerini yerine getirerek ilçede vatandaşların sorularını yanıtlayacak ofisler açtı.

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediyesi, esnafın sorunlarını çözmek ve işlemleri hızlandırmak amacıyla Başkan İrfan Önal’ın talimatıyla esnaf masası kurdu.

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediyesi, 13 farklı branşta açtığı yaz spor okullarıyla çocukların yaz tatillerini hem eğlenceli hem de öğretici geçirmelerini amaçlıyor.

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediyesi, Eski Smyrna kazı alanını ören yeri statüsüne kavuşturarak turizme kazandırmak için çalışmalarını sürdürecek.

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, 24 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek stratejik plan doğrultusunda ilçede yapılacakları ve mahallelerin ihtiyaçlarını değerlendirdi.

YEREL YÖNETİMLER

Başkan İrfan Önal'ın sözleriyle Bayraklı'da kentsel dönüşüm ofisleri açılıyor. İlçenin çehresini değiştirecek bu adım, 24 mahalleye hizmet verecek.

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, seçim vaatlerinden biri olan kent lokantaları projesini hayata geçiriyor.

İZMİR EKSPRES

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Kurban Bayramı dolayısıyla ev ziyaretlerinde bulundu.

Yandex.Metrica