“Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok” diyen Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop’un TFF’den aldığı maaş ortaya çıktı. Katıldığı programda konuşan Ahmet Çakar, “Hamit Altıntop TFF’den 250 bin TL maaş alıyor demek ki senin de Türk futboluna ihtiyacın varmış. Şövalye gibi konuşmanın manası yok. Sen otur işine bak” ifadelerini kullandı. Türk futbolu bu iddia ile sarsıldı.

Zonguldak Kömürspor Başkanı | “Şike var mı, yok mu bir an önce karar versinler” Zonguldak Kömürspor Başkanı | “Şike var mı, yok mu bir an önce karar versinler”

TÜRK FUTBOLUNUN BANA İHTİYACI VAR”

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaşlı Semih’in A Milli Takım’dan Ümit Milli Takıma gönderilmesiyle ilgili iddialar hakkında konuşan Altıntop, “Benim gönlüm ve vicdanım rahat. Kişi işi kendinden bilir muhabbeti var ya. Ben o konuda mütevazi olmayacağım. Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok. Bazı sosyal medyada şov yapan arkadaşlar bu durumu farklı yerlere çekebilirler. Ben vatanımı seviyorum, Türk futbolunun bana ihtiyacı var. İnsanlar farklı düşünebilir ama çok da umrumda değil. Almanya’da güzel bir turnuva oynayıp tarih yazmak istiyoruz. Bu turnuva da olmazsa bile gelecek turnuvalarda büyük başarılar kazanacağız” demişti.

Editör: Adnan Karabulut