Bursaspor’un şampiyon olduğu 2009-2010 sezonunun son haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu Bursaspor’a kaptırmıştı. Kadıköy’de yapılan yanlış bir anons yüzünden yüzlerce taraftar sahaya inip sevinç gösterisi yapmıştı. Yaşananların bir benzeri Hollanda 2. Ligi ekibi Roda’nın başına geldi.

Fenerbahçe Yanlış Kutlama Fake

2-0 GALİP GELDİ

Bas Siburn yönetimindeki Roda ile Henk de Jong’un çalıştırdığı Cambuur karşı karşıya geldi. Parkstad Limburg Stadion’da oynanan müsabakada kazanan 2-0’lık skorla ev sahibi Roda oldu.

KUTLAMA YAPMAK İÇİN SAHAYA GİRDİ

Groningen’in yenildiğini düşünen Roda taraftarları, Eredivisie’ye yükseldiklerini zannederek kutlama yapmak için sahaya girdi. Ancak Roda’nın en yakın takipçisi Groningen, Telstar’a konuk olduğu maçta 90+5’te Thom van Bergen ile golü buldu ve maç 1-1 berabere bitti. Bu sonuçla Groningen’in lige çıkmak için matematiksel şansı son haftaya taşındı.

Roda Kutlama Fake

Son Dakika | Fatih Terim Yunan takımından neden istifa etti? Son Dakika | Fatih Terim Yunan takımından neden istifa etti?

SON HAFTA NEFES KESECEK

Willem’in ardından lig yükselecek ikinci takım ise son haftada belli olacak. Lig ikincisi Roda ile üçüncü Groningen, Eredivisie’ye çıkabilmek için karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Groningen’in sahasında oynanacak.

Puan Durumu Roda

Editör: Adnan Karabulut